Nauttikaa yhdessä tästä herkullisesta Rougailista Montbéliard-makkaroiden ja Réunionin L’Oiseau-chilin kanssa. Inspiroituneena parhaista panimoista, tämä resepti on ilman väriaineita, keinotekoisia makuja tai säilöntäaineita.
Le spiritueux : El Pasador de Oro XO on herkullinen rommi Guatemalasta, joka koostuu 6–15 vuotta Solera-menetelmällä kypsytetyistä väkevistä alkoholijuomista, jotka on sen jälkeen kypsytetty vanhoissa konjakkiastioissa 6 kuukauden ajan. Sen upea tasapaino, pehmeä ja sulava maku kehittyy kauniisiin hillottujen hedelmien aromeihin, joita täydentävät vaniljan, karamellin, miedon mausteen ja paahtamisen vivahteet. Suuri rommi, joka ilahduttaa niin aloittelijoita kuin asiantuntijoitakin!
La maison : Les Bienheureux -yritys, jonka perustivat Alexandre Sirech ja Jean Moueix vuonna 2013, pyrkii olemaan viinien ja väkevien alkoholijuomien markkinoiden viiteyritys. He suunnittelevat, tuottavat ja markkinoivat omia rommi-, gin- ja viskimerkkejään, ja heidän toimintansa perustuu periaatteeseen: innovaatio erinomaisuuden kautta. Tämä tarkoittaa vuosien tutkimusta, maistamista mustissa laseissa ja lukemattomia kokeiluja jokaisessa valmistusprosessin vaiheessa.
Type: Melassirommi
Contenance: 70cl
Degré alcoolique: 40%